EEN STAGIAIR IN UW BEDRIJF

U wil iemand aanwerven binnenkort? U heeft nood aan een extra kracht om het werk van uw team te verlichten en dat voor een korte periode? 

U kan een stageplaats aanbieden voor één van onze stagiairs.

UW VOORDELEN
 • Gekwalificeerde (toekomstige) werknemers
  Een stage is een goede manier om een toekomstige werknemer te leren kennen. De stagiair leert op zijn beurt het bedrijf, de producten en de collega’s beter kennen tijdens zijn stage. Bijgevolg zijn de verwachtingen duidelijk langs beide kanten zodat de werknemer vlot geïntegreerd raakt wanneer hij aangeworven wordt na de stage.
 • Een versterking van uw team
  Iedere stagiair wordt begeleid door een stagepeter. Dit is een ervaren bediende die de kennis en ervaring kan doorgeven die nodig zijn in het kader van de stageopdracht. Een ideale gelegenheid om uw meest ervaren bedienden te laten merken dat ze gewaardeerd worden.
 • Een industrieel profiel
  De stagiairs hebben zich tijdens een opleiding van 6 à 12 maanden voorbereid op het werken in de metaalverwerkende sector. Op die manier zorgen we ervoor dat het profiel van de cursisten past bij uw bedrijf.
 • Geen kosten
  De stage is gratis en indien u tevreden bent met de stagiair kan u hem aanwerven met een gesubsidieerd contract (Individuele Beroepsopleiding in de Onderneming).
© Copyright : FEMB asbl - OBMB vzw